iPhone 5 i iPad 3 stižu u oktobru

Bez autora
Jul 04 2011

Ranije je najavljivano da će Apple predstaviti dve verzije novog telefona iPhone 4S i iPhone 5, ali prema novim informacijama umesto 4S stiže novi tablet iPhone 3. U oktobru bi trebalo da se pojave dva uređaja iz Apple, a strani mediji navode da su tajvanske kompanije koje proizvode delove za iPhone i iPad počele sa pripremama za proizvodnju.Novi iPad će biti lakši i tanji od svog prethodnika i skoro duplo bolju rezoluciju od sadašnje verzije ovog tableta.

iPhone 5 i iPad 3 stižu u oktobruRanije je najavljivano da će Apple predstaviti dve verzije novog telefona iPhone 4S i iPhone 5, ali prema novim informacijama umesto 4S stiže novi tablet iPhone 3.

U oktobru bi trebalo da se pojave dva uređaja iz Apple, a strani mediji navode da su tajvanske kompanije koje proizvode delove za iPhone i iPad počele sa pripremama za proizvodnju.

Novi iPad će biti lakši i tanji od svog prethodnika i skoro duplo bolju rezoluciju od sadašnje verzije ovog tableta. Prethodna verzija tableta predstavljena je pre osam meseci, pa će ova premijera biti vrsta presedana kada je Apple u pitanju, jer oni uglavnom prave pauzu od godinu dana pre predstavljanja novije verzije nekog svog uređaja

Inače ove nedelje prvi iPhone puni četiri godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik